top of page
WhatsApp Image 2025-11-07 at 01.15.53.jpeg

Maandmenu
NOVEMBER

 

-----Voor-----

​

Salade van rucola en witlof

met gedroogde coburgerham en gebakken champignons

of

Goed gevulde uiensoep

met kaas krokantje

​​

------Hoofd------

​

Gevulde kipfilet

met brie, spinazie en walnooot

​

of

Met soja en gember geglaceerde kabeljauw filet

op een bedje van geroerbakte noodles

​

------Na------

​

Warm chocolade cakeje

met witte chocolademousse en sinaasappelsaus

of

Vanille ijs

met warme lotuskoekjessaus en lotus crumble

​

​

​

​

​

reebiefstukjes-rodeportsaus-shiitakes-oesterzwam-600.jpeg

SEIZOEN SPECIAL

WILD

Voor gerechten

 

Peer met Parmezaan & hertenham

met pastinaakcrème, rode biet en sinaasappeldressing​

 

Wild Soep

met paddenstoelen en groene kruiden

 

Hoofdgerechten

 

Hertenbiefstuk

met bijpassend wildgarnituur en rode portsaus

​

Konijnenbout

met sausje van whiskey & bosbessen

​

 

Na gerechten

 

Tarte Tatin

hightea.jpeg

HiGH TEA

Reserveren minimaal twee dagen van te voren

​

Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30

 

U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30

​

Indien een van de personen onverwachts verhinderd is, laat dit ons de avond voor uw reservering weten. Anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

bottom of page