top of page

Maandmenu
November
-----Voor-----
Gemarineerde zalm
met yoghurt / dillecrème
of
Mosterdsoep
​
------Hoofd------
​
Jachtpannetje. van kip
​
of
Kabeljauw
omwikkeld met gerookte ham en knolselderpuree
​
------Na------
​
Pannacotta
met Bastogne crumble
of
Coupe stracciatella
​
​

Seizoen Special
Wild menu
------Voor------
Eendenborst
met pastinaak crème, rode biet & sinaasappeldressing
of
Wildsoep
met paddenstoelen & groene kruiden
​
------Hoofd------
​
Hertenbiefstuk
met bijpassend wildgarnituur & rode portsaus
​
------Na------
​
Tarte Tatin van Jonagoldappels
met kaneelijs, vanille saus & slagroom
​
​

HiGH TEA
Reserveren minimaal twee dagen van te voren
​
Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30
U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30
bottom of page