
Maandmenu
FEBRUARI
-----Voor-----
​
Carpaccio van coquille St Jacques
met geroosterd cerise tomaatjes
of
Soep van gerookte rode paprika
met basilicum room
​
------Hoofd------
​
Lamsrack
met een stampje van erwtjes en honing - muntsaus​
​
of
Zeewolf filet
met parelcouscous, paksoi en licht zout/zure sojasaus
​
​
------Na------
​
Frambozen cheesecake
met passievruchten sorbetijs
​
of
Mango parfait
met half opgeslagen slagroom en cocos crumble
​
​
​
​

SEIZOENSPECIAL
-----Voor-----
Peer met parmezaan & hertenham
met pastinaak crème, rode biet en sinaasappeldressing
of
Wildsoep
met paddestoelen en groene kruiden
​
------Hoofd------
​
Hertenbiefstuk
met bijpassende wildgarnituur en rode portsaus​
​
of
Konijnenbout
met sausje van whiskey en bosbessen
​
​
------Na------
​
Tarte Tatin
van jonagoldappels met kaneelijs en vanillesaus​​

HiGH TEA
Reserveren minimaal twee dagen van te voren
​
Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30
U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30
​
Indien een van de personen onverwachts verhinderd is, laat dit ons de avond voor uw reservering weten. Anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.