top of page
2311-maandmenu.jpeg

Maandmenu
November

 

-----Voor-----

 

Gemarineerde zalm

met yoghurt / dillecrème

of

Mosterdsoep

​

------Hoofd------

​

Jachtpannetje. van kip

​

of

Kabeljauw

omwikkeld met gerookte ham en knolselderpuree

​

------Na------

​

Pannacotta

met Bastogne crumble

of

Coupe stracciatella

​

​

2310-wildmenu.png

Seizoen Special 
Wild menu

------Voor------

 

Eendenborst

met pastinaak crème, rode biet & sinaasappeldressing

of

Wildsoep

met paddenstoelen & groene kruiden

​

------Hoofd------

​

Hertenbiefstuk

met bijpassend wildgarnituur & rode portsaus

​

------Na------

​

Tarte Tatin van Jonagoldappels 

met kaneelijs, vanille saus & slagroom

​

​

hightea.jpeg

HiGH TEA

Reserveren minimaal twee dagen van te voren

​

Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30

 

U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30

bottom of page