top of page
WhatsApp Image 2025-02-05 at 14.38.22.jpeg

Maandmenu
FEBRUARI

 

-----Voor-----

​

Carpaccio van coquille St Jacques

met geroosterd cerise tomaatjes

of

Soep van gerookte rode paprika

met basilicum room

​

------Hoofd------

​

Lamsrack

met een stampje van erwtjes en honing - muntsaus​

​

of

Zeewolf filet  

met parelcouscous, paksoi en licht zout/zure sojasaus

​

​

------Na------

​

Frambozen cheesecake

met passievruchten sorbetijs

​

of

Mango parfait

met half opgeslagen slagroom en cocos crumble

​

​

​

​

reebiefstukjes-rodeportsaus-shiitakes-oesterzwam-600.jpeg

SEIZOENSPECIAL

Wildgerechten

 

-----Voor-----

 

Peer met parmezaan & hertenham

met pastinaak crème, rode biet en sinaasappeldressing

of

Wildsoep

met paddestoelen en groene kruiden

​

------Hoofd------

​

Hertenbiefstuk

met bijpassende wildgarnituur en rode portsaus​

​

of

Konijnenbout 

met sausje van whiskey en bosbessen

​

​

------Na------

​

Tarte Tatin

van jonagoldappels met kaneelijs en vanillesaus​​

hightea.jpeg

HiGH TEA

Reserveren minimaal twee dagen van te voren

​

Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30

 

U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30

​

Indien een van de personen onverwachts verhinderd is, laat dit ons de avond voor uw reservering weten. Anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

bottom of page