top of page
2302-CoqAuVin.webp

Maandmenu
februari

Salade Caprése

(Tomaten, mozarello, Basilicum pesto)

of

Groentensoep

-------------------------------

Coq Au Vin

(stoofpotje van kip, groenten en rode wijn saus)

of

Gepocheerde tongscharrolletjes met kreeftensaus 

-------------------------------

Nougat met slagroom en Salted caramelsaus

of

Sandwich van vanille & chocoladeijs met chocoladesaus en slagrooom

reebiefstukjes-rodeportsaus-shiitakes-oesterzwam-600.jpeg

Seizoen Special
Wild menu

Wildpaté | 14,75

of

Wildsoep | 9,50

 

 

Hertenbiefstuk | 27,50

met wildgarnituur & rode portsaus

 

 

Hazelnootijs

met chocolade mousse & caramelsaus | 9,75

hightea.jpeg

HiGH TEA

Reserveren minimaal twee dagen van te voren

Op openingsdagen binnenkomst tussen 12:00 en 13:30

 

U heeft de tafel tot uiterlijk 16:30

bottom of page